برای بزرگ شدن لب چه کنیم؟
اسفند 4, 1398عروس خانم ها برای انتخاب آرایشگاه عروس عجله نکنید!
اسفند 5, 1398تزریق ژل یکی از روشهای مرسوم برای حل بسیاری از مشکلات پوستی و همچنین افزایش حجم در برخی نقاط خاص از صورت است. قبل از اینکه تزریق ژل انجام دهید بد نیست که در مورد فرایند آن و نکاتی که بعد از انجام آن باید رعایت کنید، بیشتر بدانید.
همچنین اگر به کسب درآمد عالی از طریق رشته های پولساز آرایشگری مانند: آموزش کاشت ناخن، آموزش رنگ و مش، آموزش میکاپ، آموزش میکروبلیدینگ، آموزش پاکسازی صورت و …. علاقه مند هستید، با آموزشگاه آرایشگری دترلند تماس بگیرید تا از شرایط شرکت در کلاس ها و تخفیف های ویژه مطلع شوید.
استفاده از ژل های پوستی یکی از روشهای رایج و محبوب برای حل مشکلاتی مثل چین و چروک پوست یا پرحجم کردن لبها است. از آنجا که تزریق کردن ژل اخیرا محبوبیت زیادی پیدا کرده است، بهتر است که در مورد این کار بیشتر بدانید و مراقبتهای بعد از آن را بشناسید.
تزریق ژل چیست؟
تزریق ژل عبارت است از تزریق پرکنندههای غشایی یا پوستی (درمال فیلر) در ناحیه مورد نظر. پرکنندههای پوستی، موادی ژل مانند هستند که زیر پوست تزریق میشوند تا حجم از دست رفته آن را برگردانند، خطوط پوست را صاف کنند، چین و چروکها را از بین ببرند و در نهایت شکل ظاهری پوست صورت را تغییر دهند. تزریق کردن ژل در لب هم برای افزایش حجم لب انجام میشود. تزریق کردن ژل یکی از کمهزینهترین روشها برای جوانسازی پوست است.
تزریق ژل چه تاثیری روی ظاهر دارد؟
ژل ها بیشتر برای پر کردن چین و چروک و خطهای روی پوست تزریق میشوند. ولی دارای فواید متعددی برای ظاهر پوست است که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره میکنیم:
- از بین بردن خطوط اطراف بینی و دهان که با عنوان خطوط خنده شناخته میشوند
- پر کردن گیجگاهها یا گونههای گود افتاده
- از بین بردن خطوط قائم کنار لب
- بزرگ شدن لب
- صاف کردن چین و چروک
- قرینهسازی اجزای صورت
ژلهای پوستی از چه موادی ساخته میشوند؟
انواع مختلف ژل برای این منظور تولید شده است که هر کدام مواد تشکیلدهنده متفاوتی دارند. ولی رایجترین عناصر تشکیلدهنده این ژلها عبارت است از:
اسید هیالورونیک
اسید هیالورونیک مادهای است که به شکل طبیعی در پوست وجود دارد. این ماده باعث حجم دادن و رطوبت رسانی به پوست میشود. فیلرهای اسید هیالورونیک معمولا به شکل ژل هستند و نتیجه استفاده از آنها موقتی است و بین ۶ تا ۱۲ ماه طول میکشد تا زمانی که بدن به طور طبیعی این ماده را جذب کند.
کلسیم هیدروکسیل آپاتیت
این ماده هم به شکل طبیعی معمولا در استخوان وجود دارد و ژلی که برای تزریق از آن تهیه میشود، حاوی ذرههای میکروسکوپی از کلسیم معلق در نوعی ژل است. این فیلر، غلیظ تر از ژل اسید هیالورونیک است و ۱۲ ماه دوام دارد.
از دیگر فیلرها میتوان به Poly-L-lactic Acid و Polymethylmethacrylate اشاره کرد.
انتخاب متخصص برای تزریق کردن ژل
برای انتخاب متخصصی که کار تزریق را انجام دهد باید دقت زیادی داشته باشید. همانقدر که برای انتخاب یک جراح وقت میگذارید، برای این کار هم باید وقت بگذارید و تحقیق کنید. تزریق کردن ژل با وجود اینکه جزو جراحیها محسوب نمیشود ولی نیازمند گذراندن دوره آموزش تزریق ژل و کسب مهارت و تخصص است. برای اینکه از نتیجه کار راضی باشید، ظاهری طبیعی بعد از تزریق داشته باشید و دچار عوارض جانبی وخیم نشوید، باید متخصص کارآزموده و باتجربهای انتخاب کنید. کسی را انتخاب کنید که اطلاعات دقیق و کاملی از آناتومی صورت داشته باشد. در صورتی که از تزریق با سوزن می ترسید می توانید از متخصص خود در خواست کنید که از روش تزریق با هیالورون پن استفاده کند که روشی کاملا بدون درد، کبودی و هر گونه حساسیتی است.
تزریق ژل چقدر دوام دارد؟
اینکه نتایج تزریق ژل چقدر دوام داشته باشد به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله ژل مورد استفاده، ناحیهای که تزریق انجام شده و نوع پوست و وضعیت بدنی فردی که تزریق برای او انجام شده است. ولی در مجموع، فیلرها هر چقدر که عمیقتر و متراکمتر تزریق شوند، دوام بیشتری دارند. ژلهای اسید هیالورونیک معمولا موقتیتر هستند و برای بار اول توصیه میشوند. حدودا ۶ تا ۱۸ ماه این ژلها دوام دارد. تزریق در لب معمولا زودتر محو میشود.
اقدامات بعد از تزریق ژل
در اولین ساعت بعد از تزریق
بعد از تزریق ممکن است قرمزی، سوزش و ورم و خارش را تجربه کنید. اصلا به نواحی اطراف تزریق شده دست نزنید و آن را نخارانید. این سوزش و خارش و قرمزی طبیعی است و معمولا در عرض چند ساعت از بین میرود. اگر این علايم بیش از سه روز طول کشید، با پزشک مشورت کنید.
در فاصله ۶ تا ۱۰ ساعت بعد از درمان
از مصرف الکل اجتناب کنید یا فعالیتهای شدید ورزشی نداشته باشید چون ممکن است باعث افزایش کبودی محل تزریق شود.
تا زمانی که قرمزی و ورم از بین نرفته، نواحی تزریق را از حرارت دور نگه دارید. مثلا باید از آفتاب گرفتن، سونا، جکوزی و موم داغ اجتناب کنید. از سرمای شدید هم اجتناب کنید مثل اسکی یا سایر ورزشهای زمستانی.
برای کاهش کبودی از پمادهای موضعی استفاده کنید که معمولا به شما توصیه میشود. بسیاری از این پمادها بدون نسخه هم عرضه میشوند و آن را میتوانید از داروخانه به راحتی تهیه کنید.
ناحیه تزریق شده را تا جایی که ممکن است زیاد حرکت ندهید. البته اگر برآمدگی واضحی دارد، میتوانید به آرامی آن را ماساژ دهید. با توجه به محصولی که استفاده میکنید و قسمتی از پوست که تزریق در آن انجام شده، ممکن است احساس کشیدگی در آن ناحیه داشته باشید که به مرور زمان معمولا در یک تا دو هفته بهبود پیدا میکند.
میتوانید از ضدآفتاب و لوازم آرایشی روی ناحیه تزریق شده استفاده کنید ولی به آرامی این کار را انجام دهید. صورت خود را نیز میتوانید با شویندههای ملایم بشویید.