نکات طلایی رنگ کردن مو در خانه برای مبتدیان
مهر 10, 1399نکات طلایی برای جلوگیری از جوش زدن بعد از بند انداختن
مهر 10, 1399رنگ پوست شما میتواند یک عامل مهم برای انتخاب نوع و سبک گریم و میکاپ شما باشد. بعضی از انواع رنگ پوست صورت نیاز به آرایش غلیظ تر و بعضی دیگر نیاز به آرایش مات دارند. بسیاری از عوامل طبیعی و ژنتیکی میتوانند رنگ پوست را تغییر دهند. به طور مثال، اشعه فرابنفش، آب و هوا، نوع غذا و …. به صورت طبیعی بر روی پوست تاثیر میگذارند. از طرف دیگر عوامل ژنتیکی، سن و جنسیت نیز بر روی رنگ پوست تاثیر مستقیم دارند. با این حال شناخت این رنگها و آشنایی با ویژگیهای آن در زمینه صنعت آرایش و مد بسیار مهم است. در این مقاله قصد داریم تا شما را با انواع رنگ پوست صورت آشنا نماییم. با ما همراه باشید.
همچنین اگر به یادگیری و کسب درآمد از طریق رشته های زیبایی و میکاپ علاقه مندید، در دوره آموزش خودآرایی یا آموزش میکاپ دترلند شرکت کنید. این دوره ها توسط اساتید بین المللی و با ارائه مدرک فنی حرفه ای برگزار می شوند.
آشنایی با انواع رنگ پوست صورت
به صورت کلی در علوم طبیعی سه نوع رنگدانه برای پوست ها معرفی شده و بر همین اساس پوست ها را در ۶ دسته اصلی طبقه بندی می کنند.
- ملانین: باعث به وجود آمدن رنگ قهوه ای می شود.
- کاروتن: باعث به وجود آمدن رنگ زرد می شود.
- هموگلوبین: باعث ایجاد رنگ سرخ می شود.
البته این سه نوع رنگدانه می توانند با یکدیگر ترکیب شده و سایر رنگ ها را ایجاد نمایند.به صورت کلی رنگ پوست شما در ۶ دسته اصلی تقسیم بندی می شود:
پوست روشن:
این نوع از پوست ها دارای تناژ صورتی کم رنگ هستند و بر روی پوست کک و مک های فراوانی مشاهده می شود. افرادی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند عموما پوست روشنی دارند. این پوست ها در مقابل آفتاب به سرعت دچار سوختگی می شوند لذا استفاده از بهترین کرم ضد آفتاب الزامی است.
پوست سفید رنگ:
در پوست های سفید رنگدانه بسیار کمی مشاهده می شود. اگر در زیر چشم خود رنگ آبی کم رنگ مشاهده نمودید، به این معنا است که پوست شما سفید می باشد. این افراد نیز در مقابل نور خورشید به سرعت دچار سوختگی می شوند و لازم است تا حتما از کرم های ضد آفتاب استفاده نمایند.
پوست گندمی رنگ:
این نوع رنگ پوست دارای رنگدانه های ملانین بیشتری است. مقاومت آن به نسبت پوست های قبلی بسیار بیشتر است اما همواره استفاده از کرم های ضد آفتاب برای مراقبت از پوست توصیه می شود. افرادی که دارای پوستی با رنگ خرمایی یا گندمی هستند، در مقابل نور خورشید، به ندرت آفتاب سوخته می شوند.
پوست سبزه رنگ:
رنگ پوست بعضی از افراد بسیار شبیه با رنگ زیتون است. به این نوع رنگ ها در اصطلاح سبزه گفته می شود. موهای این دسته از اشخاص عموما تیره می باشد. رنگ سبزه از ترکیب رنگدانه های قهوه ای و زرد ایجاد شده اند لذا برای آرایش پوست سبزه، می توان از این تناژ ها استفاده کرد تا یک آرایش ملایم داشت.
پوست تیره رنگ:
پوست هایی که دارای رنگ های تیره هستند، در مقابل خورشید و تابش های آن غالبا مصون می باشند. پوست تیره هیچ گاه دچار افتاب سوختگی نمی شود اما اشعه های خورشید می توانند بر روی آن تأثیر منفی داشته باشند. از همین روی استفاده از کرم ضد افتاب برای جلوگیری از سرطان های پوستی توصیه می شود.
پوست سیاه رنگ:
این رنگ پوست، در واقع تیره ترین رنگ پوستی محسوب می شود که عموما هم در افراد مقیم آفریقا مشاهده می گردد. در نظر داشته باشید که اگر شخصی دارای پوستی با رنگ سیاه است نمی توان هیچ گاه رنگ آن را به برنزه تغییر داد.
چگونه متوجه رنگ پوست خود شوید؟
ممکن است حال این سوال برای شما ایجاد شود که چگونه می توان متوجه رنگ پوست خود شد؟
افرادی که دارای پوستی با رنگ روشن هستند عموما رگ های مچ دست آنان به رنگ بنفش یا آبی تیره است. به این افراد نقره بیشتر از طلا جلوه و زیبایی می دهد.
اگر که دارای رنگ پوست خنثی باشید، رنگ رگ های مچ دست شما به صورت سبز مشاهده می شود. معمولا این نوع پوست ها در مقابل نور خورشید دارای تناژ سبز هستند. از سوی دیگر افرادی که دارای رنگ پوست گرم می باشند، رگ های مچ دست انها به صورت زیتونی و یا سبز کم رنگ خواهد بود. به این افراد طلا بیش از نقره می آید.
نتیجه گیری:
شناخت رنگ پوست باعث می شود تا در زمان آرایش، بتوانید بهترین رنگ ها را انتخاب نمایید که زیبایی شما را نشان دهند. به طور مثال تناژ صورتی و قرمز برای پوست های سرد، تناژ هلویی و طلایی برای پوست های خنثی و تناژ زرد برای پوست های گرم می توانند گزینه های خوبی محسوب شوند. رعایت این نکات در آرایش روزانه در زیبا تر شدن صورت شما کمک می کند.
از طرف دیگر بعضی از پوست ها همچون پوست های روشن نیاز به مراقبت های بیشتری نسبت به پوست های خنثی و رنگی دارند. به همین دلیل جهت جلوگیری از آسیب های پوستی می بایست رنگ پوست خود را شناسایی کرده و مطابق با آن از لوازم آرایشی و یا کرم های بهداشتی استفاده نمایید.
منابع: sciencedirect