تتوی لب یکی از روش های آرایش دائم برای آراستن چهره است که به شما این امکان را می دهد که حجم و فرم مناسبی به لب های خود ببخشید و آن را با سایر اجزای صورت متناسب سازید. لب ها، تاثیر زیادی بر روی چهره دارند لذا هرگونه تغییر بر روی لب می تواند زیبایی چهره را چند برابر سازد.
تاتوی لب دارای دسته های مختلفی است. در تتوی لب گاها رنگ دانه های طبیعی نیز به لب تزریق می کنند که موجب رنگ گرفتن لب می شود. اما بر روی پوست های چرب و یا در مواردی که منافذ پوست باز می باشد، تتو ماندگاری کمتری دارد. البته داروهای هورمونی، اعصاب و ضد بارداری نیز می توانند بر روی تتو تاثیر داشته باشند. شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که تاتو لب چیست و چه عوارضی دارد؟ در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.
تاتو لب یک روش و متد زیبایی است که امروزه در مراکز زیبایی و آرایشگاه های معتبر به منظور زیبا سازی چهره انجام می دهند. از این روش برای قرینه سازی، حجیم سازی و یا حتی رنگ بخشیدن به لب استفاده می شود. در واقع این متد کمک می کند تا نواقص چهره و لب از بین برود. از آنجا که لب ها دارای رگ های خونی فراوانی هستند لذا انجام تتو لب نیاز به مهارت بالایی دارد که منجر به خونریزی نشود.
میکروپیگمنتیشن لب امروزه مورد توجه افراد زیادی است. در این روش یک سری رنگ دانه ها وارد بافت عمقی لب می شوند که منجر به پر رنگ نشان دادن لب ها خواهد شد. معمولا این کار به کمک قلم های دیجیتالی صورت می گیرد. اگر از این روش استفاده می نمایید، نیازی نیست تا همیشه لوازم آرایشی و مخصوصا رژ لب همراه شما باشد.
میکروبلیدینگ لب در واقع زیر مجموعه تتو لب محسوب می شود با این تفاوت که مخلوط خط لب دائمی و تزریق رنگ دانه به لایه میانی لب است. این روش زیباسازی نیمه دائمی بوده و پس از مدتی از بین خواهد رفت. میکروپیگمنتیشن لب نسبت به میکروبلیدینگ لب رنگ دانه ها را به عمق بیشتری از لب تزریق نموده لذا ماندگاری آن نیز بیشتر است.
تاتو لب عموما یک روش نیمه دائمی است و در بهترین حالت پس از ۶ماه تا ۱ سال نیاز به ترمیم خواهد داشت. البته در این بین موارد دیگری همچون رنگ پوست، مراقبت های لازم، رنگ مورد استفاده و … نیز تاثیر دارند. طبیعتا رنگ های پررنگ ماندگاری بیشتری دارند.
همان گونه که پیش تر عنوان شد، لب بافت حساسی است. دست کاری این بافت ممکن است باعث واکنش آلرژیک و ایجاد حساسیت شود. ممکن است پوست بدن شما هرگونه حساسیتی همچون کهیر، خارش و ورم را نشان دهد. ایجاد تبخال، خونریزی و مواردی از این قبیل را می توان در دسته عوارض تاتو لب دسته بندی کرد. اگر تتو لب در محیط های بهداشتی و زیر نظر افراد مجرب صورت نگیرد، باعث انتقال انواع بیماری ها از جمله HIV و هپاتیت B می باشد. در بعضی موارد اگر شما مستعد تبخال هستید، پیشنهاد می شود که از قرص های ضد تبخال استفاده نمایید.
بسیاری از افراد زمان لازم برای آرایش روزانه را ندارند. بنابراین ترجیح می دهند تا از روش ها و متدهایی استفاده نمایند که منجر به آرایش دائمی می شود. تتو لب روش است که می تواند شما را از رژ لب و خط لب راحت نماید. این کار باعث می شود که زیبایی چهره شما چند برابر شود و هرگونه نقص ظاهری از بین رود.
ماندگاری بالای این روش و هزینه مقرون به صرفه آن باعث می شود تا بانوان از این روش برای آرایش خود بهره ببرند.
اگر قصد دارید تا عوارض تتو را به حداقل ترین حالت خود برسانید لازم است تا پس از انجام این روش مراقبت های زیر را انجام دهید:
در نظر داشته باشید که پس از انجام تتو لب ممکن است لب ها ورم نمایند. این مورد تا ۳ روز کاملا طبیعی است و پس از این مدت ورم از بین می رود. اما چنانچه همچنان ورم را مشاهده نمودید، به پزشک مراجعه نمایید. در نظر داشته باشید که کمپرس آب یخ می تواند برای بهبود ورم بسیار موثر عمل نماید.
تاتو لب یک روش آرایش نیمه دائمی است و برای افرادی که زمان لازم جهت این مورد ندارند، گزینه خوبی است. با توجه به اینکه لب عضو حساسی است لذا پیشنهاد می شود که حتما پس از تتو به مراقبت های آن بسیار اهمیت دهید.
منبع: glamourmagazine