ناخن آمبره یکی از مدل های طراحی ناخن است. این مدل معمولا از ۲ رنگ تشکیل شده و در آن نوعي تفاوت رنگ تدريجي ايجاد مي شود. به گونه ای که رنگ روشن بالاي ناخن به تدريج با رنگ تيره تر در جهت بالا ترکیب مي شود. براي ايجاد يك اثر ناخن آمبره بدون نقص زمان و تمرين زيادي لازم است، اما براي ايجاد يك آمبره منحصر به فرد بر روي ناخن، دست فردي كه كار را انجام مي دهد بسيار باز است و مي تواند خلاقيت زيادي به خرج دهد. در ادامه به طور کامل به شما می گوییم آمبره ناخن چیست و مراحل طراحی آن را مرحله به مرحله آموزش می دهیم. برای یاد گرفتن آمبره ناخن به طور حرفه ای و همچنین آموزش سایر تکنیک های دیزاین ناخن می توانید در دوره آموزش طراحی ناخن شرکت کنید و مهارت های خود را در این زمینه افزایش دهید و یا اگر به دیگر دوره های آرایشگری علاقه مند هستید با آموزشگاه آرایشگری دترلند توسط شماره کنار صفحه در تماس باشید.
کاشت ناخن رو تضمینی یاد بگیر!
مشاوره رایگان برای شما
به همراه مدرک رسمی فنی و حرفه ای
آمبره ناخن یکی از تکنیک های طراحی ناخن است که در آن از دو رنگ لاک استفاده می شود. یکی از رنگ ها از انتهای ناخن شروع شده و به سمت مرکز ناخن پیش رفته و به تدریح کمرنگ می شود. رنگ دیگر از سمت نوک ناخن زده شده و آن هم به سمت مرکز ناخن رفته و به مرور کمرنگ می شود. این دو رنگ لاک که معمولا به صورت تیره و روشن استفاده می شوند، یک شیب رنگی ایجاد می کنند که زیبایی خارق العاده ای به ناخن های شما می بخشد. آمبره ناخن را می توانید با لاک ژل و پودر اکلیلی ایجاد کنید.
هر زمان می خواهید ناخن ها را طراحی کنید، برای این که نتیجه ی کار تمیز و بی نقص باشد، از قبل ناخن ها را با پنبه ای که به لاک پاک کن آغشته شده تمیز کنید. ناخن ها را تا حد دلخواه کوتاه کنید و اگر می خواهید اندازه ی آن کوتاه تر شود. اگر با طریقه صحیح سوهان کشیدن ناخن آشنا باشید به زیبایی می توانید ناخن های خود را حالت دهید. اگر گوشه ی ناخن ها تیز هستند آن ها را کمی گرد کنید.
برای نتیجه بهتر، قبل از هر چیز یک لایه پرایمر به ناخنها بزنید. پرایمز باعث میشود سطح ناخن تمیز شده و همچنین با تغییر pH چسبندگی سطح ناخن را افزایش میدهد. این ویژگی برای بهتر چسبیدن لایه های بعدی به ناخن بسیار مفید است. اجازه دهید این لایه بین ۵ الی ۱۰ دقیقه خشک شود.
ابتدا ظرف اکلیل (در اینجا به رنگ سفید) را خوب تکان دهید و در آن را باز کنید. سپس ناخن را روی ظرف اکلیل بگیرید و یک لایه بیس کت به آن بزنید. بلافاصله ناخن را درون ظرف اکلیل فرو ببرید. با این کار تمام سطح ناخن به اکلیل آغشته میشود. کمی روی انگشت ضربه بزنید تا اکلیل های اضافی آن بریزد. این کار را برای تمام ناخن ها انجام دهید .
پس از اینکه لایه اول خشک شد، با استفاده از یک براش بزرگ و نرم، تمام اکلیل های اضافی روی ناخن و اطراف آن را پاک کنید. این رو هم بخون:فرق بین ژلیش ناخن(لاک ژل) و کاشت ژله ای چیست؟
ظرف اکلیل دوم ( در اینجا به رنگ بنفش) را آماده کنید و کنار ظرف اکلیل قبلی بگذارید. ناخن را روی ظرف اکلیل سفید بگیرید. دوباره روی ناخن بیس کت بزنید و آن را به اکلیل سفید آغشته کنید. کمی روی انگشت ضربه بزنید و اکلیل های اضافی اطراف ناخن و روی آن را با یک براش تمیز کنید.
بلافاصله پس از لایه دوم اکلیل سفید، ناخن را تا نیمه درون ظرف اکلیل بنفش فرو ببرید. میتوانید برای چسبیدن اکلیل بیشتر به ناخن، نوک ناخن را دوباره بیس کت بزنید.
اکتیویتور یا فعال کننده با بیس کت و پودر اکلیل واکنش نشان میدهد و آن را بدون نیاز به لامپ UV خشک میکند. این ماده باعث میشود پودر بر روی ناخن سفت شده و استحکام آن افزایش یابد.
برای گرفتن زبری و ناهمواری سطح ناخن، سوهان کشی ناخن بسیار مهم است. با یک سوهان دستی روی ناخن را سوهان بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
به عنوان آخرین مرحله، یک بار دیگر روی ناخن ها را اکتیویتور میزنیم. این لایه آخر علاوه بر استحکام ناخن، باعث براق و زیباتر شدن آن نیز میشود.
مقاله ای که خواندید از دسته مقالات آموزشی طراحی و کاشت ناخن از وبلاگ دترلند بود. در صورتی که تمایل دارید طراحی ناخن رو به صورت کامل فرا گیرید می توانید در دوره آموزش طراحی ناخن آموزشگاه دترلند شرکت کنید.