بافتن مو به طور کلی می تواند یک راه عالی برای جمع کردن مو و فرار از گرمای آزاردهنده تابستان باشد. به ویژه زمانی که موهای بسیار ضخیم و پرپشتی دارید. به همین دلیل، از آنجایی که مردم افریقا موهای ضخیمی دارند و نگه داشتن آن در فصل گرما بسیار دشوار است، از نوعی روش بافت مو استفاده می کنند که به بافت مو آفریقایی معروف است. در این مدل بافت تمام موها به گونه ای بافته می شوند که دیگر برای مدتی زحمتی برای نگهداری، شستشو، و مراقبت از آن ها نداشته باشند و از طرف دیگر از زیبایی آن لذت ببرند.
امروزه مدل های مختلف و متنوعی برای بافت مو سیاه پوستی یا همان افریقایی وجود دارد که در سراسر دنیا بسیار محبوب شده و دیگر مختص مردم افریقا نیستند. ما در این مقاله مراحل یک مدل زیبای بافت موی آفریقایی را به صورت مرحله به مرحله آموزش می دهیم و شما را با مدل های بافت آفریقایی آشنا می کنیم. با ما همراه باشید. اگر دوست دارید سایر روش های بافت مو را نیز یاد بگیرید و در آن استاد شوید، بهتر است در دوره آموزش بافت مو شرکت کنید.
بافت مو امریکایی یا افریقایی روش های مختلفی دارد که هرکدام را می توانید با سلیقه خودتان انجام دهید. اما این مدلی که در این مقاله به شما آموزش میدهیم برای موهای کوتاه بسیار مناسب است. بنابراین، اگر موهای کوتاهی دارید و می خواهید از بافت مو افریقایی استفاده کنید، مراحل زیر را به دقت دنبال کنید.
قبل از هر چیز باید موهایتان را بشویید، نرم کننده بزنید و خوب شانه کنید تا هیچ گره ای بین موهایتان نباشد. همچنین، بهتر است موهایتان را کامل خشک نکنید. کمی رطوبت برای بافت مو بهتر است.
ویدئو شماره ۱- آماده کردن وسایل مورد نیاز
ویدئو شماره ۲- تقسیم بندی مو
ابتدا کل موهایتان را از وسط به دو بخش مساوی تقسیم کنید. بهتر است برای این کار از شانه باریک استفاده کنید تا تقسیم بندی با دقت بیشتری انجام شود. پس از اتمام این کار، موهای سمت چپ را با کش ببندید.
اکنون دسته ای باریک (همان دسته ای که قرار است ببافید) از موهای سمت راست را مانند قبل جدا کنید و مابقی موهای سمت راست را با کش ببندید.
ویدئو شماره ۳- بافت مو افریقایی- مرحله سوم
اکنون تنها یک دسته مو برای بافتن آزاد است. برای شروع ابتدا مقداری ژل را به ابتدای موهایتان بزنید. سپس یک دسته باریک از موی اضافه یا همان اکستنشن مو را از وسط به ابتدای موهایتان بچسبانید. اکنون در این مرحله شما ۳ دسته مو دارید. یک دسته موی خودتان و ۲ دسته موی اکستنشن. با این ۳ دسته هم اندازه بافت موهایتان را شروع کنید.اگر موهایتان بلند است و نیازی به موی اضافه ندارید، می توانید در این مرحله موهایتان را با روش بافت موی هلندی ببافید.
برای اینکه بهتر متوجه روش بافتن موها بشوید، این مرحله را در ویدئوی بعدی با اکستنشن سفید مشاهده کنید:
ویدئو شماره ۴- فیلم بافت مو آفریقایی – مرحله چهارم
همانطور که مشاهده می کنید، بافت موی جلوی سر در این مرحله بسیار سفت انجام می شود. زیرا زیبایی این مدل مو به این است که دسته های بافت مو کاملا از هم جدا بوده و به سرعت حالت خود را از دست ندهند.
ویدئو شماره ۵- اضافه کردن موی اضافه به بافت
برای اضافه کردن دسته جدید اکستنشن نیز به همان روش قبل عمل کنید. یعنی در هر مرحله که خواستید موی جدید اضافه کنید، دست موی اکستنشن جدید را از وسط در کنار بافت قرار دهید و با ۳ دسته مویی که برایتان ایجاد شده بافت را ادامه دهید.
ویدئو شماره ۶- بافت موی آفریقایی – مرحله ششم
تمام موهای کف سرتان را با همین روش تا انتها ببافید. دقت کنید که در تمام مراحل بافت را کاملا سفت نگه دارید. اضافه کردن اکستنشن ها را طوری تنظیم کنید که در انتها به اندازه کافی مو برای بافتن وجود داشته باشد. طول موهایتان به سلیقه خودتان بستگی دارد.
ویدئو شماره ۷- بافت موی آفریقایی – مرحله هفتم
پس از اتمام دسته اول، یک دسته دیگر از موهایتان را جدا کرده و دقیقا مانند روش قبل شروع به بافتن کنید. این کار به صبر و حوصله زیادی نیاز دارد. زیرا شما باید تمام موهایتان را به همین ترتیب تا انتها ببافید که ممکن است برایتان خسته کننده باشد. به همین دلیل بهتر است از شخص دیگری بخواهید که به شما کمک کند.
ویدئو شماره ۸- بافت موی آفریقایی – مرحله هشتم
یک ظرف را پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس انتهای موهایتان (که اکستنشن است) را به مدت چند دقیقه در آب جوش نگه دارید و بعد با دست آب اضافی آن را بگیرید. این کار کمک می کند تا اکستنشن ها کاملا طبیعی و مانند موهای خودتان به نظر برسند.
بافت مکزیکی یکی از زیرشاخه های بافت افریقایی است که در کشور آفریقا طرفداران بسیاری دارد. در این روش بافت، موها از ریشه بافته شده و در نهایت ظاهر تکه تکه به خود می گیرند. به عنوان مثال، در بافت چهل گیس که نوعی بافت مکزیکی است، موها به چهل تکه تقسیم می شوند. این بافت بسیار سفت و محکم بافته می شود و به همین دلیل بسیار بادوام است و به راحتی حالت خود را از دست نمی دهد.
منبع این مقاله: ilesformula