پارافین تراپی و مزایای آن
در پارافین تراپی از موم گرم، برای تسکین درد دست، پا، مفاصل و ماهیچه ها استفاده می شود. این روش درمانی دارای مزیت نرم کنندگی پوست هم هست. شما می توانید پارافین تراپی را با استفاده از یک دستگاه کوچک در خانه انجام دهید یا می توانید آن را در سالن های زیبایی به همراه مانیکور و پدیکور توسط افراد حرفه ای انجام دهید. در این مقاله با نحوه پارافین تراپی دست و پارافین تراپی پا نیز آشنا می شوید. با ما همراه باشید.
در دهه 50 میلادی، پزشکانی که می خواستید درد آتروز بیماران را کاهش دهند از موم پارافین برای انجام این کار استفاده می کردند. سه دهه بعد یعنی در دهه 80 میلادی از پارافین به عنوان خدمات زیبایی استفاده نمودند. و در حال حاضر خدمات پارافین تراپی در سالن های زیبایی و اسپا به مشتریان ارائه می شود. در متن زیر مزایای پارافین را هم برای ویژگی های درمانی و هم ویژگی های زیبایی آن شرح می دهیم.
استاد طراحی ناخن بشید!
مشاوره رایگان برای شما
به همراه مدرک رسمی فنی و حرفه ای
پارافین تراپی نوعی گرما درمانی است، موم پارافین دارای خاصیت حفظ و جذب گرما می باشد و زمانی که دست یا پایتان را در آن فرو می برید گرما از موم به قسمت آسیب دیده انتقال می یابد. گرما باعث افزایش گردش خون و تسکین درد می شود. پارافین تراپی با افزایش خون رسانی به پوست، باعث نرم تر شدن و باز شدن منافذ آن می شود.
دستگاه پارافین تراپی حاوی یک منبع گرما و مخزن است که موم پارافین را در خود نگه می دارد. دستگاه موم را ذوب کرده و آن را در حالت مایع نگه می دارد. وقتی دست ، پا یا قسمت دیگری از بدن را در پارافین مایع فرو می برید، موم آن قسمت بدن را کاملاً می پوشاند. دمای گرم حاصل از موم به پوست، ماهیچه ها و استخوان ها نفوذ می کند تا تأثیر تسکین دهنده ای روی دردهای عضلانی و مفصلی داشته باشد. برای انجام پرافین تراپی در خانه به شیوه زیر عمل کنید.
– دستگاه پارافین تراپی را روی یک سطح صاف قرار دهید. پارافینی که از قبل تهیه نموده اید را در مخزن دستگاه بریزد و سپس در دستگاه را ببندید.
– دستگاه را به برق وصل کنید و به مدت هشت تا 10 ساعت صبر کنید تا پارافین کاملاً ذوب شود.
– زیور آلات خود را دربیارید و پوست ناحیه ای از بدن که مدنظرتان است را شسته و ضد عفونی کنید و خشک کنید. کمی لوسیون روی ناحیه مورد نظر خود بزنید تا کمی چرب شود و کنده شدن موم خشک شده را آسان کند.
– با لبه ی کف دست خود، پارافین ذوب شده را لمس کنید و تست کنید تا ببینید دمان آن برای انجام کار مناسب شده است یا نه.
– دست ، آرنج یا پا را به آرامی درون پارافین فرو ببرید. سپس آن را بیرون کشیده و چند ثانیه صبر کنید تا پارافین خنک و سفت شود. این مرحله را از سه تا 10 بار تکرار کنید تا چندین لایه موم ایجاد شود.
– سپس ناحیه مورد نظر را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و با حوله ای دور آن را پوشش دهید. به مدت 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا پارافین در محل مورد نظر بماند.
– در نهایت حوله و کیسه پلاستیکی و پارافین را از محل مورد نظر بردارید و دور بیاندازید و ذرات باقی مانده پارافین را از پوستتان پاک کنید.
– در آخر مقداری پارافین را به دستگاه اضافه کنید تا سطح علامت دار پر شود تا در دفعات بعدی از آن استفاده کنید.
نکات استفاده از دستگاه پارافین تراپی
مقاله ای که خواندید از دسته مقالات ناخن از وبلاگ دترلند بود. در صورتی که تمایل دارید پارافین تراپی رو به صورت کامل فرا گیرید می توانید در دوره آموزش پدیکور و پارافین تراپی آموزشگاه دترلند شرکت کنید.