آشنایی با ترفندها و مراحل پاکسازی و فیشیال صورت در خانه
مهر 9, 1399قبل از خرید ضد آفتاب به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
مهر 9, 1399پلاسما جت در واقع یک تکنیک جدید و بروز برای لیفت و سفت کردن پوست می باشد. فاکتور اصلی در پلاسماجت، استفاده از پلاسما که چهارمین حالت ماده است،خواهد بود. پلاسما می تواند سلول های اضافی پوستی را تبخیر کرده و باعث تحریک آن شود. معمولا از این روش برای لیفت پوست، کوچک نمودن بینی، از بین بردن جای خال و کشیدن پوست های اطراف گردن استفاده می شود.
پلاسماجت چیست؟
شاید در ابتدا برای شما سوال باشد که پلاسماجت(پلکسر) چیست؟ همان گونه که می توان از توضیحات بالا متوجه شد، از این روش جهت زیباسازی چهره استفاده می شود. پلاسماجت دارای کاربرد های فراوانی است که در زیر برخی از این موارد عنوان شده است:
- بالا بردن پلک بدون انجام عمل جراحی
- از بین بردن خط خنده و انواع چین و چروک های کنار دهان و چشم
- برداشتن و حذف هرگونه خال و زگیل
- از بین بردن مکان اکنه
- سفت شدن پوست و لیفت آن
- بازسازی و ترمیم پوست بخش هایی از بدن همچون دست، گردن، صورت و …
به صورت کلی این روش زیباسازی نیز به اشخاص باردار یا افرادی که در حال شیردهی نوزادان هستند، توصیه نمی شود. همچنین استفاده از پلاسماجت برای افراد با پوست تیره نیز نمی تواند گزینه خوبی باشد، زیرا پس از درمان امکان افزایش فشار خون و ظاهر شدن لکه های تیره وجود دارد. این روش زیبایی دارای درد نیست زیرا از بی حسی موضوعی برای این مورد استفاده می شود. پس از انجام جت پلاسما برای مدت محدودی می توانید از داروهای مسکن استفاده نمایید تا تمام عوارض درد از بین رود.
ماندگاری جت پلاسما به مواردی مختلفی بستگی دارد. هر اندازه شما به پوست خود بیشتر اهمیت دهید، تغذیه مناسبی داشته باشید و ورزش نمایید قطعا ماندگاری این تکنیک جوانسازی نیز بیشتر خواهد بود. پلاسماجت معمولا برای طولانی مدت استفاده می شود. افرادی که از پوست خود پس از جت پلاسما، مراقبت نمایند، می توانند تا ۵ سال نیز بدون نیاز به ترمیم اثرات آن را مشاهده کنند.
اما برای افرادی که از مشروبات الکلی یا سیگار استفاده کرده و یا برای طولانی مدت در معرض افتاب قرار می گیرند، ماندگاری روش پلاسماجت به نسبت کمتر می باشد.
آشنایی با مزایای پلاسماجت:
- عوارض ناشی از جراحی همچون خونریزی در این روش وجود ندارد.
- پلاسماجت باعث نازک شدن پوست نمی شود.
- این روش باعث تحریک سلول های پوستی و کلاژن سازی می شود.
- هزینه این روش به نسبت سایر روش ها بسیار کمتر می باشد.
- پس از پلاسماجت ظاهر شما به نسبت سایر روش ها بسیار طبیعی تر به نظر خواهد رسید.
- نتایج و تاثیرات جت پلاسما دقیقا پس از انجام آن قابل مشاهده است و نیاز به زمان مازاد ندارد.
به صورت کلی این تکنیک، از روش های تهاجمی استفاده کرده و باعث رفع نقص های پوستی می شود.
آشنایی با عوارض پلاسماجت:
به صورت کلی هر عمل جراحی و روش های فوق پیشرفته روز دارای عوارض می باشند. با توجه به نوع بدن افراد، کیفیت مواد و تخصص استاد کار می تواند نتیجه این عوارض متفاوت باشد. اگر قصد استفاده از جت پلاسما برای رفع عیوب پوستی خود را دارید، در نظر داشته باشید که در گام اول نیاز است تا با یک پزشک در این زمینه مشورت نمایید تا فاکتور های مختلف پوستی شما را بررسی کند. از طرف دیگر هر اندازه شخص دارای مهارت بیشتر برای انجام این تکنیک باشد، طبیعتا عوارض جانبی آن کمتر خواهد بود. اگر به این نکات توجه نشود، پلاسماجت می تواند عوارض جدی و جبران ناپذیری را برای پوست ایجاد نماید که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است:
ایجاد زخم های عفونی:
اگر دستگاه مورد استفاده یا موارد بکار گرفته شده دارای کیفیت و استاندارد لازم نباشند، موجب می شوند تا زخم های عفونی شکل گیرد که درمان آنها هزینه بر و زمان بر باشد. از طرف دیگر جای اینگونه زخم ها تا مدت ها باقی مانده و در ظاهر افراد تاثیر خوبی نخواهد داشت.
بروز قرمزی و التهاب:
معمولا التهاب و قرمزی که در اثر این تکنیک ایجاد می شود پس از ۱۰ روز از بین می روند اما در برخی از پوست های حساس نیز مشاهده شده است که این عوارض تا چندین ماه نیز باقی مانده است.
احساس گرما و گرگرفتگی:
پلاسمایی که توسط این تکنیک وارد بدن می شود، یک ماده خارجی است که بدن ممکن است به آن واکنش نشان دهد. غالبا در زمان انجام آن، شخص دچار گرگرفتگی می شود و پس از اتمام کار نیز این حالت ها از بین می رود. اما در بعضی از بدن های حساس ممکن است که عوارض ناشی از جت پلاسما تا مدتها در بدن احساس شود.
نتیجه گیری:
به صورت کلی روش های سنتی، ماسک ها، تغذیه و مراقبت های پوستی می توانند جایگزین خوبی برای پلاسماجت باشند. چنانچه بدن شما حساس باشد و واکنش های آلرژیک از خود نشان دهد، استفاده از این روش گزینه خوبی محسوب نمی گردد.
منابع: biomedcentral