گلت مو چیست و چه تفاوتی با کراتینه دارد؟
آبان 15, 1399اشتباهات آرایشی رایج خانم ها که باعث پیری پوست می شود چیست؟
آبان 17, 1399مژه مگنتی یکی از ابزاری است که به کمک آن می توان باعث پرپشت و بلند شدن مژه ها شد. این مورد برای افرادی که قادر به استفاده از مژه های مصنوعی نیستند، بسیار کارآمد می باشد. در حال حاضر بیشتر انواع مژه های مصنوعی از طریق چسب بر روی پلک محکم می شوند اما مژه مگنتی از خاصیت مغناطیسی استفاده می نماید.
در این مقاله قصد داریم در مورد مژه مگنتی و نحوه قرار گیری آن روی مژه ها صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
همچنین اگر به یادگیری و کسب درآمد از این طریق علاقه مندید، در دوره آموزش اکستنشن مژه دترلند شرکت کنید. این دوره با اساتید مجرب و ارائه مدرک فنی حرفه ای برگزار می شود.
مژه مگنتی چیست؟
مژه مگنتی در واقع یک نوع مژه مصنوعی است که از طریق آن می توان به کمک نیروی مغناطیسی تارهای مژه را بر روی پلک نگه داشت تا مژه ها زیباتر به نظر برسند. این دسته از مژه ها دارای خاصیت آهنربایی هستند که از دو بخش تشکیل شده اند. برای نصب مژه مگنتی لازم است تا ابتدا دو بخش مژه را به کمک انگشت از یکدیگر باز نموده و سپس یک بخش را در بالای مژه طبیعی و بخش دوم را در زیر مژه قرار داده و آنها را به یکدیگر متصل نمایید. از لحاظ ظاهری، مژه مگنتی بسیار شبیه به مژه مصنوعی می باشد.
انواع مژه مگنتی:
مژه های مگنتی امروزه در انواع مختلفی در بازار یافت می شوند که می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- مژه مصنوعی با موم طبیعی
- مژه مصنوعی با ابریشم طبیعی
- مژه مصنوعی با ابریشم مصنوعی
- مژه های گوشه چشمی
- مژه های تک آهنربایی
- مژه های دو آهنربایی
در نظر داشته باشید که مژه های مگنتی اگر از نوع تگ مگنتی و کوچک باشند، به آسانی بر روی مژه طبیعی نصب می شوند و ظاهر طبیعی تری نیز دارند. تعداد آهنربا ها در این نوع از مژه ها به نوع چشم و عرض آن وابسته می باشد. معمولا برای پوشش کامل چشم از انواع دو یا سه مگنتی استفاده می نمایند.
مزایا و معایب مژه مگنتی:
با توجه به اینکه اینگونه مژه ها از هیچ مواد شیمیایی برای اتصال به مژه طبیعی استفاده نمی کنند لذا هیچگونه حساسیتی برای چشم ایجاد نمی کنند. از دیگر مزایای مژه مگنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- هزینه کمتر
- نصب سریع تر
- وزن سبک تر و قابل چندین بار استفاده
- بدون ایجاد حساسیت
با قاطعیت می توان عنوان نمود که مژه مگنتی کمترین میزان آسیب و ضرر را به بدن وارد می نماید. تنها مشکلی که گاها با این نوع از مژه ها مشاهده می شود، وزن زیاد آن در انواع بزرگ و پرپشت است که موجب خستگی پلک می شود.
نحوه استفاده از مژه های مگنتی:
برای نصب مژه های مگنتی لازم است تا ابتدا صورت و مخصوصا چشم های خود را تمیز نمایید تا فاقد هرگونه آرایشی باشد. برای نصب راحت تر این مژه ها بر روی مژه های کوتاه بهتر است ابتدا آنها را مقداری ریمل زد تا کمی بلند شوند، سپس بر روی آنها از مژه های مصنوعی استفاده کرد. در نظر داشته باشید که برای اینگونه از مژه ها پیشنهاد می شود تا از خط چشم های ماژیکی استفاده نمایید. در سایر موارد، این امکان وجود دارد که آهنربا موجب خراب شدن آرایش شما شود.
برای جدا نمودن مژه های مگنتی نیز تنها کافی است تا پلک را بین دو انگشت خود گرفته و کمی ماساژ دهید تا آهنربا ها از یکدیگر جدا شوند.
اکستنشن مژه چیست؟
گروهی از بانوان برای زیباتر جلوه دادن چشم های خود از اکستنشن مژه استفاده می نمایند. در این روش مژه هایی که از فیبر مصنوعی تولید شده اند بر روی پلک و بین مژه های طبیعی به کمک چسب محکم می شود. این روش ماندگاری بالایی دارد و مثل بن مژه جز آرایش نیمه دائم چشم محسوب می شود. اما باید در نظر داشت که چسب مورد استفاده در این روش برای افرادی که چشمان حساسی دارند، گزینه خوبی نمی باشد و امکان خارش، اشک و قرمزی چشم برای آنان وجود دارد.
باید در نظر داشته که ماندگاری کاشت مژه بین ۶ تا ۸ هفته می باشد. به عبارت دیگر زمانی که مژه های طبیعی رشد می نمایند، این موارد دچار ریزش می شوند. در زمان انجام اکستنشن مژه اگر فرد دارای مهارت کافی نباشد و از مقدار زیاد چسب استفاده نماید، باعث سنگینی پلک ها می شود. از طرف دیگر اگر به صورت معمول، فرد با انگشتان خود چشم خود را ماساژ دهد، این مژه ها از جای خود بیرون خواهند آمد. ریموو اکستنشن مژه حتما باید نزد متخصص انجام شود.
نتیجه گیری:
مژه های مگنتی و انوع اکستنشن مژه دو روش پرکاربرد برای زیبایی چشم ها می باشند. از لحاظ ماندگاری، اکستنشن دوام بیشتری دارد اما مژه های مگنتی نیز شرایطی را فراهم می آورند که فرد با توجه به نیاز خود از آنها بهره ببرد. استفاده از مژه های مگنتی کمترین ضرر و آسیب را به چشم ها وارد می کند و نیاز به دانش و تخصص خاصی برای نصب و باز نمودن آن نیاز ندارد. اما در مقابل علاوه بر اینکه اکستنشن نیاز به مهارت و تخصص دارد، از سوی دیگر به دلیل چسب مورد استفاده در آن موجب می گردد تا برای چشم های حساس، واکنش های آلرژیک ایجاد گردد.
منابع: byrdie