شیوه صحیح چسباندن مژه مصنوعی
شهریور 14, 1397نکات مهم هنگام رنگ کردن مو
شهریور 19, 1397جلوگیری از حساسیت پوستی در استفاده از حنا یکی از نکات مهمی است که باید به آن توجه کرد زیرا که عوارض زیادی دارد. حنا جزء هنرهای طراحی بدن محسوب می شود، با اینحال استفاده از آن می تواند خطراتی را در پی داشته باشد. به عنوان مثال، درست است که حنا هندی رنگ دهندگی بالایی دارد، اما از عوارض حنا هندی روی پوست نباید غافل شد. همچنین، نباید از حنا بر روی بدن کودکان یا موهایشان استفاده کنید. اگر بعد از طراحی با حنا روی بدن عارضه جانبی را تجربه کردید حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید.
بخش اول: آشنایی با حساسیت پوستی در استفاده از حنا
1. باید بدانید که استفاده از حنا بر روی پوست یا مو الزاما روشی مطمئن نیست:
با توجه به گزارش های زیادی در ارتباط با حساسیت به حنا که به خاطر استفاده طولانی مدت از حنا و کاربرد آن به عنوان تاتوی موقت دریافت شده است برخی از مشتریان عارضه های جانبی شدیدی را در این شرایط تجربه کرده اند. این عوارض جانبی در برگیرنده ضایعات قرمز رنگی است که بر آمده هستند، از دست دادن رنگدانه های پوستی، تاول، افزایش حساسیت به نور خورشید، قرمزی و زخم دائمی است هر چند همه عوارض به این ها محدود نمی شود.
- این واکنش ها ممکن است بلافاصله بعد از طراحی حنا روی بدن یا تاتوی موقت با حنای قرمز سنتی یا حنای سیاه رخ دهد.
- واکنش های حاصل از تاتوی موقت حنا ممکن است در عرض دو الی سه هفته بعد از انجام تاتو بروز کند.
- علت خارش سر بعد از حنا گذاشتن نیز ممکن است به دلیل حساسیت فرد به حنا باشد.
• همچنین ممکن است حساسیت و عوارض جانبی ناشی از رنگ کردن موها با حنا ، در هر دو حالت سیاه یا قرمز را هم تجربه کنید. همچنین، حساسیت به حنا هندی هم ممکن است جزو عوارضی باشد که برخی افراد با آن مواجه می شوند.
2. برچسب روی محصولات را به دقت بخوانید:
اگر برای استفاده از حنا بر روی پوست یا مو حنا را خریداری می کنید ممطئن شوید هر کدام از مواد تشکیل دهنده آن را به دقت بررسی می نمایید. از به کار بردن حناهایی که به آن افزودنی رنگی اضافه شده خودداری کنید. اگر تاتوی حنا را توسط هنرمند تاتو دریافت کرده اید یا موهای خود را توسط یک فرد حرفه ای با حنا رنگ کرده اید مطمئن شوید در مورد مواد تشکیل دهنده آن اطلاعات لازم به دست می آورید.
• از فرد در مورد وجود PPD در حنا سوال کنید. اگر حنا چنین افزودنی داشت از آن استفاده نکنید.
3. از به کار بردن حنا بر روی بدن کودکان پرهیز کنید:
از کشیدن طرح حنا روی پوست کودکان خودداری کنید. پوست کودکان به حنا بسیار حساس است و حساسیت های پوستی و واکنش های آلرژیک به حنا در کودکان بسیار دیده می شود.
• کودکانی که کمبود گلوکز-6 و فسفات دی هیدروگناز دارند بیشتر در معرض خطر هستند و طراحی حنا بر روی پوست این کودکان می تواند عوارض جانبی منفی و تهدیدکننده زندگی در پی داشته باشد.
• اگر کودکی با این شرایط در معرض حنا قرار گرفت بلافاصله با پزشک یا اورژانس تماس بگیرید.
بخش دوم: روش صحیح استفاده از حنا برای جلوگیری از حساسیت پوستی
1. از به کار بردن حنای سیاه بر روی پوست و مو خودداری کنید:
برخی از سازندگان جوهرها یا ماژیک ها از حنای سیاه استفاده می کنند. بیشتر افراد نیز حنا را با خاکستر زغال در رنگ موها ترکیب می کنند که در برگیرنده PPD است. جهت جلوگیری از عوارض حنا سیاه و بروز حساسیت پوستی در استفاده از حنا، PPD نباید روی پوست انسان مصرف شود. استفاده از این ماده در محصولات آرایشی پوستی مجاز نیست و می تواند واکنش های خطرناکی روی پوست ایجاد کند.
• با اینکه ماژیک های در برگیرنده حنای سیاه می توانند تاتوهایی ایجاد کنند که تیره تر است و دوام بیشتری نسبت به حنای سنتی دارد اما مواد آنها بسیار خطرناک است و نباید مورد استفاده قرار گیرند.
2. از حنای قرمز سنتی استفاده کنید:
حنای قرمز معمولا زمانی که روی پوست زده می شود مطمئن است. استفاده از چنین حنایی برای کارهای هنری روی پوست معمولا مطمئن خواهد بود. با اینحال حنای قرمز نیز می تواند خطرات نادری بر روی پوست ایجاد کند و فرد را دچار واکنش های آلرژیک یا حساسیت بیش از حد نماید.
3. تست پوستی انجام دهید:
قبل از اینکه بخواهید از حنا به عنوان رنگ مو یا برای طراحی روی پوست استفاده کنید مطمئن شوید که تست پوستی را انجام می دهید. مقدار بسیار اندکی از آن را روی پوست یا مو بمالید. حداقل 15 دقیقه منتظر بمانید و سپس آن را بشویید. اگر عارضه جانبی همچون قرمزی یا تحریک را مشاهده کردید دیگر از حنا بر روی پوست یا موی خود استفاده نکنید.
4. زمانی که حنا را روی پوست یا موی خود می زنید دستکش بپوشید
زمانی که حنای سنتی را روی پوست یا موی خود می زنید مطمئن شوید دستکش می پوشید. این کار مانع از رفتن حنا به مناطق ناخواسته می شود و می تواند فرایند امنی را ایجاد نماید.
5. از خرید کیت حنا برای استفاده در منزل خودداری کنید:
معمولا فروشگاه ها کیت هایی که در برگیرنده منابع لازم برای ایجاد تاتوی حنا در منزل هستند را به فروش می رسانند. این ها ممکن است در برگیرنده مواد شیمیایی مضری برای پوست باشند. پس از آن ها در منزل استفاده نکنید.
6. پودر حنا را از فرد حرفه ای قابل اعتماد خریداری کنید
اگر تصمیم گرفته اید تاتوی حنا را روی پوست خود انجام دهید به دنبال فرد قابل اعتمادی باشید که محصول خوبی را به فروش می رساند و از انتخاب پودر حنای با کیفیت و خرید از وی اطمینان حاصل نمایید.
7. اگر عوارض جانبی را تجربه کردید حتما از پزشک یا اورژانس کمک بگیرید:
اگر عارضه جانبی را بعد از تاتوی حنا یا رنگ کردن موها با حنا تجربه کردید حتما با پزشک مشورت کنید. با اینکه عوارض جانبی ناشی از حنای قرمز بسیار نادر است اما باز هم ممکن است چنین عوارضی رخ دهد. واکنش به حنای سیاه شایع تر است و بیش از 2.5 درصد افراد در این شرایط حساسیت به PPD را تجربه می کنند. اگر عارضه ای را تجربه کردید حتما با پزشک مشورت کنید.
درمان سوختگی با حنا
علیرغم بروز عوارض و حساسیت های پوستی در برخی افراد، اما از فواید حنا برای مو و پوست سر نیز نباید غافل شد. یکی از مزایای این ماده گیاهی فوق العاده تاثیر مثبت آن بر روی سوختگی های پوستی است. برای درمان سوختگی با حنا، مقداری حنای طبیعی را با آب مخلوط کنید و آن را روی سوختگی پوست خود بگذارید. اجازه دهید مخلوط ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی پوستتان بماند و سپس با آب بشویید. چند بار این کار را تکرار کنید تا شاهد درمان سوختگی پوست خود باشید.
منبع: سایت wikihow
مقاله ای که خواندید از دسته مقالات آموزشی طراحی با حنا از وبلاگ دترلند بود. در صورتی که تمایل دارید طراحی با حنا رو به صورت کامل فرا گیرید می توانید در دوره آموزش طراحی با حنا آموزشگاه دترلند شرکت کنید.
0 دیدگاه
سلام من از قشم حنا سیاه خریدم هم رو دست خودم هم یکی دونفر دیگه کشیدم هیچ حساسیتی نشون نداد اوکی بود! رو پاهام کشیدم مدت زمان طولانی موند بعداز اینکه شستم یک روز بعد جای حنا برآمده شد و تاول زد روش کنده شد و زخم شد الان بعد از ۵روز شروع کرده به خارش میخوام پماد آلفا بزنم ب نظر شما خوبه؟روم نمیشه برم دکتر😔
ستاره عزیز، اون قسمت رو با صابون آنتی باکتریال شست و شو بدید و اگر علائم از بین نرفت بهتره حتما به پزشک مراجعه کنید.