ترفندهایی برای داشتن پوستی صاف و بدون جوش و لک
مهر 21, 1399ترفندها و نکات مهم آرایش مخصوص صورت های کشیده
مهر 21, 1399همان طور که می دانید این روز ها آرایشگری از جمله شغل های پر درآمد محسوب می شود. تعداد متقاضیان و علاقه مندان به زیبایی رو به رشد است و از این رو تربیت نیروی متخصص اهمیت بیشتری پیدا میکند. امروزه تعداد زیادی آموزشگاه آرایشگری در سطح شهر مشغول ارائه خدمات به علاقه مندان و آرایشگران هستند. آموزش آرایشگری خود به تنهایی یک صنعت است و افراد زیادی علاقهمند به پیشرفت در این حوزه هستند. در ادامه به بررسی تاریخچه آموزش آرایشگری و نحوه ی تغییر آن در طول زمان می پردازیم.
تاریخچه شغل آرایشگری
از سال ۱۹۲۰ میلادی، حوزه زیبایی و زیبایی شناسی به عنوان یک صنعت حرفهای شروع به رشد و گسترش کرد. تمامی لوازم و ابزار های آرایشی در دهه ۱۹۳۰ دچار تحول شدند و شکل حرفهای تری به خود گرفتند. در این دهه زنانی که در زمینه های زیبایی تخصص داشتند به شکل ساختار یافته ای با لباس های فرم سفید یک شکل و موهای فر کوتاه، مسئول حالت دادن به موهای متقاضیان بودند. زنان در طول این مدت در مغازه های کوچک به صورت خصوصی آموزش های لازم را دریافت کردند. و در دهه ۱۹۳۰ اولین بار کار با لوازم الکتریکی را آموختند.
در طول دهه ۱۹۴۰ زنان به دلیل جنگ جهانی دوم، خواستار موهای کوتاه و ساده بودند. همین امر موجب شد متقاضیان و مراجعین به دانش آموختگان زیبایی افزایش یابد. در آن زمان متخصصان زیبایی زنان را در یافتن مدل موی مناسب چهره شان همراهی می کردند. جالب است بدانید در آن زمان تنها زنانی که در آرایشگاه ها مشغول به کار بودند به لوازم آرایشی و زیبایی دسترسی داشتند. متخصصین زیبایی در آن زمان به ظاهر پر زرق و برق معروف بودند.
آرایشگری حوالی دهه ۱۹۵۰ به صورت جدی به عنوان یک حرفه و تخصص در ذهن ها شکل گرفت. آرایشگران و کسانی که آموزش های زیبایی را ارائه می دادند دستمزد های بهتری گرفتند و مردم احترام خاصی برای آن ها قائل شدند.
در دهه ۱۹۶۰ رنگ مو وارد صنعت زیبایی شد و مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفت. بسیاری خواهان موهای بلوند و بلند بودند. این تغییر و تحولات تا دهه ۱۹۸۰و تمایل زنان به شبیه مدونا شدن ادامه داشت. از همان زمان آرایشگری به عنوان یک حرفه ی جدی و آموزش آن به عنوان یک حرکت شغلی هوشمندانه برای زنان و مردانی که می خواستند استقلال مالی داشته باشند شناخته شد.
تحولات آموزش آرایشگری در گذر زمان
با گذر زمان و جدی تر شدن این حرفه، جای مشخصی برای آموزش دیدن تعیین شد. قبل از این موضوع علاقه مندان و کسانی که به آرایشگر نیاز داشتند به خانه یکدیگر مراجعه می کردند. در هر برهه زمانی که از یک خدمت زیبایی استقبال زیادی شد، تعداد کسانی که برای یادگیری آن مشتاق بودند هم زیاد شد. همین موضوع رفته رفته تعداد علاقه مندان به صنعت زیبایی را افزایش داد.
علاقه مندان برای یادگیری مهارت های لازم کنار آرایشگر های ماهر در آرایشگاه ها شاهد کار کردن از نزدیک بودند و به صورت بصری نکته ها را می آموختند. مربیان و آموزگاران صنعت زیبایی برای اینکه بتوانند پاسخ گوی تمامی علاقه مندان باشند باید کاری می کردند. از طرفی تربیت اصولی نیروی ماهر نیز از دغدغه های آن ها بود.
تصمیم بر آن شد که با تأسیس مکانی بزرگ تر با تجهیزاتی پیشرفته تر به تربیت نیروی آرایشگری بپردازند. بعد از چندی، مربیان دوره هایی را برای انتقال بهتر آموزه ها و مدیریت کلاس را گذراندند تا به صورت حرفه ای تر به آموزش بپردازند. یکی از بهترین و کاربردی ترین تغییراتی که در آموزشگاه های آرایشگری رخ داد استفاده از ماکت مدل به جای مدل واقعی بود. این ماکت ها در یادگیری بهتر تأثیر خوبی داشتند و هنرآموزان در طول اعمال آموخته ها اگر اشتباه یا ضعفی داشتند بر سر ماکت انجام می شد. همان طور که می دانید در گذشته شاگردان آرایشگری مجبور بودند آموخته ها را روی مدل واقعی انجام دهند که اشتباهات آن ها خرابی هایی را برای فرد به همراه داشت.
پر طرفدارترین دوره های آموزش آرایشگری
در هر برهه زمانی خدمات زیبایی مشخصی بین مردم محبوب می شود. از این رو داوطلبان و حتی آرایشگران برای یادگیری انجام این خدمات نیز افزایش می یابند و به آموزشگاه های آرایشگری مراجعه می کنند. از جمله خدماتی که بازار آن روز به روز گرم تر می شود، خدمات ناخن است. علاقه مندان به فعالیت در این حوزه با شرکت در دوره های آموزش کاشت ناخن انجام تمامی خدمات ناخن مانند ژلیش ناخن، مانیکور پدیکور، انواع کاشت و طراحی ناخن را به همراه کار با ابزار یاد می گیرند و تمامی مهارت های لازم را برای ورود به بازار کار دریافت می کنند.
انجام خدمات ناخن به عنوان کاری که درآمد بالایی دارد بین علاقه مندان به آرایشگری شناخته شده است. همچنین انجام خدمات اکستنشن نیز به دلیل متقاضیان زیاد و رو به رشدی که دارد مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. اکستنشن مو با گذر زمان دچار تغییر و تحولاتی شد که کار را برای آرایشگر و هنرآموز راحت تر کرد. انواع اکستنشن مو بسته به نیاز و سلیقه مشتری به چند روش انجام می شود. تمامی این روش ها به همراه تجهیزات به هنر آموزان آموخته می شود.
از دیگر خدماتی که مورد توجه و استقبال علاقه مندان به زیبایی قرار گرفته خدمات مژه و ابرو است. لیفت و لمینت مژه و اکستنشن مژه باید توسط فردی ماهر و حرفه ای انجام شود. متقاضیان به دنبال کسی هستند که مدرک معتبر داشته باشد و تحت نظر استاد قابلی آموزش دیده باشند.
خدمات ابرو و آرایش های دائم از دیگر حوزه های محبوب در آموزشگاه آرایشگری هستند. فیبروز، میکروبلیدینگ و میکروپگمنتیشن در آموزشگاه های آرایشگری به همراه فوت و فن ها و کار با ابزار به هنرجویان آموزش داده می شود تا به صورت حرفه ای و اصولی در بازار کار فعالیت خود را آغاز کنند.